Σπαζοκεφαλιά:
Ράβδοι χρυσού

Ένας κλέφτης κατόρθωσε να κλέψει δύο ράβδους χρυσού από τον βασιλιά. Καθώς τον κυνηγούσαν οι φρουροί, βρέθηκε μπροστά σε μία γέφυρα, με μία πινακίδα που έγραφε ότι το μέγιστο βάρος που μπορούσε να αντέξει ήταν 80 κιλά. Δυστυχώς ο ίδιος ζύγιζε 76 κιλά και η κάθε μία από τις ράβδους 3 κιλά. Μήπως είχε έρθει η ώρα να αποχωριστεί τη μία ράβδο;

Η απάντηση και τα 3 ανέκδοτα ακολουθούν στη συνέχεια!

(Απάντηση: Ο κλέφτης μπόρεσε να περάσει και τις δύο ράβδους ταυτόχρονα απέναντι, κάνοντας ένα ζογκλερικό κόλπο: Πέταξε τη μία ψηλά και άρχισε να διασχίζει τη γέφυρα. Λίγο πριν την ξαναπιάσει, πέταξε ψηλά την άλλη, κ.ο.κ., μέχρι που πέρασε και με τις δύο.)

Ανέκδοτο 1

Ο στρατιώτης Χαραλάμπους παρουσιάζεται στην πρωινή αναφορά της μοίρας και ζητά τριήμερη άδεια γιατί θα γίνει πατέρας.

- Θαυμάσια, παιδί μου, λέει ο διοικητής. Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι πρωινές αναφορές. Βεβαίως να πάρεις τριήμερη άδεια. Με τις ευχές μου, να πάνε όλα καλά!

Δευτέρα πρωί:...

- ΜΟΙΡΑ. . . ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! Ο στρατιώτης Χαραλάμπους επέστρεψε;

- Παρών, κ. Διοικητά.

- Α, πως πήγε το τριήμερο;

- Εξαιρετικά, κ. Διοικητά!

- Αγόρι ή κορίτσι;

- Θα γνωρίζουμε σε 9 μήνες, κ.Διοικητά!

Ανέκδοτο 2

Γίνεται μια επιστημονική μελέτη για την σεξουαλική συμπεριφορά των παντρεμένων ζευγαριών, με πανομοιότυπα ερωτηματολόγια και για τους δυο. Μετά, οι ερευνητές συγκρίνατε τις απαντήσεις. Ειδικά για ένα ζευγάρι, η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη και ο ερευνητής ζήτησε εξηγήσεις:

- "Κύριε μου, στην ερώτηση "ποια είναι η συχνότητα στις ερωτικές σας σχέσεις", εσείς μεν βάλατε "δυο φορές τη βδομάδα", η δε σύζυγος σας "πολλές φορές την ημέρα". Εδώ, κάτι δεν συμπίπτει. Τι εξήγηση έχετε να δώσετε;"
Και ο σύζυγος:

- "Σωστά είναι και τα δυο και με αυτή την κρίση, θα συνεχιστεί έτσι μέχρι να ξεχρεώσουμε το στεγαστικό δάνειο..."

Ανέκδοτο 3

Στην Κύπρο, φυσικά..

Πάει ένας σε ένα σουβλιτζιή:
- Θέλω να μου κάνεις 4 πίτες, αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία. Θέλω 2 πίτες σουβλάκια και 2 σιεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από την μία, ωμό από την άλλη, και την πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στην μία σιεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με το αίμα τους, και μόνο με αγγούρι. Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από την μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι.
- Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου, του λέει ο σουβλιτζιής.
Και ο τύπος απαντά:
- Προχτές που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα;;

Fifa 10 trailer

Share/Bookmark Subscribe

Αναγνώστες

johnpatrablog johnpatrablog SKI-GR johnpatrablog Ο κώδικας του παραπάνω banner για όποιον το θέλει:

Johnpatra's Profile

Η φωτογραφία μου
Athens, Greece
I am a greek blogger since 24-12-2008.My name is Johnpatra and I write bloggertips.gr to help other Blogger users make the most of their Blogger blogs.

Visitors